IMAE-2024

DATE	Day 1-03/05/2024			
TIME	9:30-16:50			
ROOM	A 222			

			G	ENERAL AGENDA					
Timeline	Session type	Session name	Duration	Objectives	Expected Outcome	Faci/Host	Atmosph		
9:30-9:40	Welcome from the organization group		10 Min			Moderator/Core Team			
9:45-10:35	Keynote Speech: Digitalisation of Heritage Sites in Oman					Mohamed Said Salama			
10:35-10:45	Q&A					Participants			
10:45-10:55	Break (Coffee break)								
11:00-12:30	Intercultural Warm up					Andreas Heller and Christine Lang			
12:30-13:30	Lunch break								
13:35-13:45	Warm Up (Game)		10 Min			Moderator/Core Team			
	Session 1: Tourism Economy	The improvement of the organizational and economic mechanism for the development of regional tourism	20 Min			Rukshona Rofeeeva (SRU)			
13:45-14:45		The improvement of organizational and economic mechanisms of ecological tourism management in the condition of innovative economy	20 Min			Shohista Toyirova (SRU)			
		The topic of foreign language skills in the Uzbek tourism sector	20 Min			Kateryna Lopushenko			
14:45-14:55	Q&A		10 Min			Participants			
15:00-15:40	Session 2: E-Mobility	What drives or discourages people to change to electric motorbikes and how are Indonesian energy prices influencing the decision?	20 Min			Lukas Helfrich			
		The future of e-mobility in Uzbekistan and its influence on Tourism	20 Min			Julia Böss			
15:40-15:50	Q&A					Participants			
15:50-16:20	Great Debate			2 Teams: Pro and con	2 Teams: Pro and con Con: Mardonova Dilrabo, Mukhammadmurod Yorkulov, Lukas Kateryna S. Lopushenko				
16:20-16:40	Reflection time		20 Min	playing game, sharing feeling. What have you learned?		Moderetor/Core Team			
16:40-16:50	Closure of day 1 and reminder of day 2			Expression of thanks and expectations on day 2		Moderetor/Core Team			

IMAE-2024

DATE	Day 2-04/05/2024			
TIME	9:30-15:50			
ROOM	M002			

		(GENERAL AG	ENDA					
Timeline	Session type	Session name	Duration	Objectives	Expected Outcome	Faci/Host	Atmosph		
9:30-9:45	Welcome and summary of the contents of day 1		15 Min			Moderator			
9:45-10:05	Warm Up (game)		20 Min			Moderator/Core Team			
	Session 3: Hotel Business Management	Improving the mechanism of the efficiency and quality and services in the hotel business	20 Min			Mardonova Dilrabo (SRU)			
10:10-11:10		Destination Branding of the Main Heritage Objects in Samarkand, Uzbekistan	20 Min			Yulduz Yakubova (WIUT)			
		Socio-Economic aspects of family business management in Uzbekistan (Tourism Sectors)	20 Min			Mekhruza Vafolukova (WIUT)			
11:10-11:20	Q	&A	10 Min			Participants			
11:20-12:30	Lunch break								
12:35-12:45	Warm Up		10 Min			Moderator/Core Team			
12:4513:45	Session 4: High-tech development	Practical aspects of the use of artificial intelligence in tourism and hospitality industry and their impact on customer purchasing behaviour	20 Min			Mukhammadmurod Yorkulov (SRU)			
		The effects of Artificial Intelligent on Logistics – How can Al improve the workflow of logistics?	20 Min			Ya-Ju Chen			
		Smart Cities and Tourism in Uzbekistan: A Nexus for Sustainable Development	20 Min			Charlotte Patrier			
13:45-13:55	Q&A		10 Min			Participants			
14:00-14:30	Group discussion	Theme	25-30 Min	Divide the participants into 5 groups		Combination of Usbekistan, Master's students and WMT5 students			
14:30-15:20	Sharing Time		40-50 Min	What did your group do? Activities: Painting - Writing - Speaking		5 groups			
15:20-15:40	Reflection Time		15-20 Min	relaxed and sharing feeling. What have you learned?		Moderetor/Core Team			
15:40-15:50	Closure and thanking		10 Min	Expression of thanks		Moderetor/Core Team			